Královna mečů

03.04.2012 16:55

Klíčové slovo: Vzdušná žena

Význam: Jedná se o osobu, obvykle o ženu, která je bdělá, intelektuální a nezávislá. Tato osoba nebo část osoby tazatele je bystrá a moudrá. V kritických situacích zůstává klidná a uvážlivá. Její půvab naznačuje zálibu v hudbě a tanci. Je velmi vnímav a neměla by být podceňována.

Tato žena může někdy působit odměřeně. Díky své síle a nestrannosti se může cítit citově odloučená a osamnělá. Často se stává, že si nechce připustit zranitelnost a má přilišná očekávání, i proto si drží ostatní dál od těla. Tato žena může být i velmi kritická. Pokud tazatel cítí, že má takové vlastnosti měl ze svých nároků trochu ustoupit a necha ostatní volně dýchat.

Královna mečů obvykle představuje ženu ovdovělou nebo rozvedenou.

Láska a vztahy: Pro vztah je důležitá inteligentní, myšlenkově bohatá žena. Může navazovat kontakty a předkládat řešení, ale dokáže být i ostrou konkurentkou. Pokud se jedná o partnerku, můžeme ji popsat jako chytrou, obratnou a inspirující nezávislou milující ženu.

Povolání: Bystrá a nápaditá osoba, která svou duchaplnost uplatňuje v povoláních. Často se jedná o poradkyni nebo podnikatelku v nějaké tvůrčí činnosti.

Dobrá rada: Počínejte si klidně, vyčkávejte, ale buďte bdělí. Očekávejte, že vás napadne duchaplná myšlenka, správný nápad a osvobozující řešení, nebo dejte na chytrou a nápaditou ženu.