Lev

24.07.2012 11:17

Období: 22. 7. - 22. 8.

Živel: oheň

Kvalita: pevné znamení

Vládnoucí planeta: Slunce

 

Lidem narozeným ve znamení lva je přisuzována hrdost a sebevědomí. Touží být na výsluní a zářit, přestože to nemusí dávat najevo. Mají rádi pozornost, kterou i často přitahují. Lvi obvykle bývají velkorysí, to znamená, že svým obdivovatelům a příznivcům jejich pozornost vynahradí. Lvům nedělá prroblémy chválit, jejich komplimentům se těžko odolává.

Lvi se umí velmi dobře bavit a užívat života. Jsou vtipnými společníky. Pokud vás pozvou na nějakou akci, procházku, či výlet, můžete si být jistí, že vše je dokonale připraveno a promyšleno. Když lev vstoupí nebo odchází z místnosti můžete to působit dost dramaticky. Lvi jsou herci za každé okolnosti. Občas zapomínají, že svět nebyl stvořen jen pro ně.

Pokud jim jejich okolí odmítne věnovat veškerou svou pozornost. Často se urazí. Lidé narozeni ve znamení lva žijí proto, aby byli milování a zbožňováni a vychutnávají si každý kousíček přízně, se kterým se setkají.

Lvi jsou velmi vitální a na první pohled překypují zdravím. To plyne z jejich potřeby obdivu i z vlastní sebelásky. Žádné jiné znamení zvěrokruhu k sobě nemá tak málo výhrad a nepohlíží na sebe s takovou libostí jako právě lev. I díky tomu lvi často působí (nebo i jsou) nabubřele, domýšlivě a ješitně.

Na druhou stranu lvi jsou velmi upřímní a často jsou schopni udělat cokoli, aby potěšili sebe i druhé. V takovém případě nezdolně překonávají překážky a vydávají velké množství energie a úsilí. Jsou tedy velkorysí, štědří a velmi emocionální. Emoce často umí i velmi dobře prodat. Pokud se jim něco nelíbí vědí to všichni okolo. Jejich herecké výkony jsou pověstné. Umí rozdávat lásku, jsou optimisty a mají velkou víru v budoucnost. Nechybí jim odvaha ani pevná vůle. Veškerou svou enegii investují do sebe sama. 

Protože jsou lvi zaměřeni sami na sebe mívají problémy ve vztazích. Často si totiž nevšimnou, že jejich partnerovi něco chybí. Nesnáší rutinu a je netrpěliví, pokud věci nevychází podle jeho přestav. Velmi citlivě reagují na jakoukoliv kritiku. Jsou to vůdčí typy, které často působí povýšeně a arogantně.

 

Diskusní téma: Lev

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek