Strach z výkladu

02.04.2012 18:19
Dneska jsem se rozhodla napsat článek pro ty, kteří se bojí nechat si vyložit karty. K tomuto tématu mě inspirovala má kamarádka, kterou už opravdu dlouho přemlouvám, aby si karty nechala vyložit, bohužel pořád neúspěšně.
Spousta lidé má z výkladu obavy, mezi nejčastější patří asi tato: "Co když mi kartářka předpoví smrt?" Tohle se vám u žádné opravdové kartářky stát nemůže! A to z několika důvodů. Smrt se nedá přesně určit. Jak už jsem psala v jiných článcích, čas je relativní a stejně tak i smrt. Navíc takovéto věci se prostě nepředpovídají. Bylo by to neetické a nikomu by to nepomohlo a výklad by měl lidem především pomáhat.
Dalším problémem je, že spousta lidí považuje výklad za definitivní a neměnný. To ale také není pravda. Karty vám ukáží cestu, po které jdete teď a neznámená to, že ji nemůžete změnit. Naopak karty vám řeknou, co se stane, pokud takto budete pokračovat. Je jen na vás, zda se rozhodnete po té cestě jít, nebo ji změníte. Výklad vám řekne, jaká je vaše současná situace, co se stane když budete jednat tak a tak, pomůže vám zvolit ideální cestu, nelinkuje vám život.