Znamení doba dlouhých nocí

02.04.2012 18:02
Lidé narozeni ve znamení Doba dlouhých nocí jsou schopni jasného, přímého a nezkresleného pohledu na svět. Jsou pracovití, mají velkorysé plány. Jen velmi těžko se dají svést z cesty, na kterou vstoupili. Umí brát život vždy z té lepší stránky. Jsou šťastni v každé nové situaci a radují se z každého nového zážitku. Milují cestování a dobrodružství, které chápu především jako osvobození od stereotypu. Mají svůj systém myšlení - logika u nich není na prvním místě. Velmi rychle dokáží překonat neúspěch nebo překážku.
Jsou aktivní, společenští, otevření a upřímní, někdy mohou druhé svou upřímností zraňovat aniž by si to uvědomovali. Mají extrovertní charakter, i přesto mají občas potřebu stáhnout se do ustraní a mít klid. Jsou manuálně zruční, ale nejsou schopni snášet dlouhou dobu monotonní činnosti, proto potřebují mnohotvárná povolání, která jsou spojena s určitou mírou rizika. Důležitý je pro ně pocit svobody a nezávislosti. Vydělávání peněz berou jako nutnost.
Lidé narozeni v tomto znamení rádi flirtují, jsou romantičtí a vášniví. Podvědomě se brání pevným a trvalým vztahům, které by odhalily jejich snadnou zranitelnost. Jen málokdy jsou žárliví, naopak poskytují partnerovi velkou volnost.