Znamení doba rozkvětu

02.04.2012 17:59
Lidé, kteří se narodili ve znamení Doba rozkvětu jsou svěží a jiskřiví i zde je silná energie od Slunce, tito lidé jsou všestranně nadaní. Velký vliv tu, ale má i vítr, který symbolizuje jejich touhu po změnách a pohybu. Tito lidé jsou inteligentní, příjemní, zábavní, ale i nestálí, neklidní a sobečtí. Jsou to dost rozporuplné osoby, jejich nálady kolísají mezi radostí a jásotem a hlubokým žalem a depresemi. Dokáží být milí, přívětiví, ale i ironičtí a kousaví. Jejich nestálost jim v životě přinese mnohé problémy. Nikdy nelpí na dogmatických názorech, naopak vždy prezntují SVŮJ názor.
Lidé narozeni v tomto období jsou výřeční, ale někdy mluví až příliš a jen málokdy naslouchají. Chybí jim trpělivost, vytrvalost. Vše radši hodí za hlavu. Mají široký okruh zájmů, ale jejich znalosti jsou pouze povrchní. Měli by soustředit svůj zájem na jednu hlavní věc.
Jejich nátuře odpovídají změny a nestálost, tak je tomu i při výběru povolání. Často mění svoje zaměstnání. V lásce tito lidé rádi přebírají iniciativu. Bývají zábavní, citliví milenci. Nutně potřebují, aby se neustále něco dělo, proto mají problém udržet si dlouhodobýa opravdový vztah - často zůstavají pouze u známostí. Partnerské věrnost také není nic pro ně.