Znamení doba růstu

02.04.2012 17:58
Lidé narozeni ve znamení Doba růstu jsou energičtí, pořád jsou totiž pod vlivem Slunce. Ovšem Slunce zde dostává i jinou úlohu ěž pouze energičnost - může se projevit agresivitou či ješitností. Tito lidé jsou předurčení k úspěchu. Pokud si něco usmyslí a jdou si za tím, dojdou k vytouženému cíli. Mají radi změny, jsou přizpůsobiví a v mezních situacích dokáží být neuvěřitelně vynalézaví. Povaha těchto lidí je klidná, trpělivá a zřídka kdy impulzivní. Málokdy je něco doopravdy rozzuří. Jsou věcní a mají silnou vůli.
Tito lidé touží po růstu v mnoha oblastech - duchovní, materiální i osobní. Jsou silně materiálně založeni - projevuje se u nich majetnictví a také bezohlednost, se kterou si jdou za vytouženými cíli. Jejich velkou přednost je pracovitost a vytrvalost. Povolání vybírají dle finančního ohodnocení.
Lidé narozeni v tomto znamení jsou v lásce velmi smyslní, vzrušující, ohleduplní a pozorní. Jsou zábavnými společníky. Někdy mohou na první pohled působit vyzývavě, ale přesto touží po klidném a harmonickém vztahu. Většinou jsou věrní a oddaní. Jejich partneři by je v žádném případě něměli provokovat k žárlivosti.