Znamení Hathor

02.04.2012 17:46
Nositelé bohyně Hathor jsou moudří, vytrvalí a aktivní. Mají velmi složitou povahu a nachází se v ní mnoho rozporů, tito lidé chtějí být za každou cenu radikální a jiní. Kladou velký důraz na to, aby se odlišovali od ostatních, sami ale nic měnit nechtějí. Stále přicházejí s novými nápady a myšlenkami, ale jsou to nápady, na které lidé nejsou zvyklí, a proto přichází nepochopení a zklamání. Z těchto nálad je vyléčí nový originální nápad. Pokud dojde na realizaci jejich myšlenek, potřebují pomoc, protože nemají dostatek vůle a odhodlání, dokončit věc sami.
Tito lidé mají velkou představivost a intuici, která jim umožňuje rozpoznat skryté souvislosti. Pro svůj přehled jsou často žádáni o radu a pomoc. Zdánlivě se tito lidé nedají snadno vykolejit kritikou druhých, ale za jejich lhostejným projevem se skrývá hluboké pokoření. Přes tento stav se ale umí lehce přenést. Jsou tolerantní k chybám a prohřeškům druhých.
Nesnášejí omezování svobody a nevydrží dlouho na jednom místě. Tyto lidi vzrušuje vše nové, proto stále hledají nové lidi. Potřebují tolerantního a chápajícího partnera, za což se mu odvděčí oddaností a věrností.