Znamení doba obnovy

02.04.2012 18:04
Lidé narozeni ve znamení Doba obnovy jsou velmi rozpolcení a celý život se snaží najít rovnováhu. Většinou se jim to ale nepodaří. Jsou citliví, vnímaví jedinci, kteří si nevědí rady s praktickou stránkou života. Jsou soucitní, vřelí a velkorysí. I když sami mají problémy, řeší problémy druhých a obvykle úspěšně. Dokáží dobře poradit.
Přestože s každým i s přáteli jednají velmi korektně, udržují si určitý odstup. Mají vrozenou nedůvěru. Málokdy se svěřují nebo dávají najevo dvé trápení. Mají velmi dobré sebeovládání. Nepřejí si být litováni a navíc mají svoji hrdost. Na kritiku reagují příliš citlivě - měli by si zachovávat určitý nadhled a neměli by si vše brát tak moc osobně. Mají velmi dobré instinkty, které jim umožňují odhalit, jak budou reagovat ostatní, proto není snadné je přelstít. Více věří vlastním pocitům než faktům. Jsou nesmírně pracovití, pružní a mají velké množství energie a vitality. Vše co začnou dělat, dotáhnou do konce. Mají obrovskou empatii.
Láska a pocit, že je někdo potřebuje, je pro ně velmi důležitý. Patří k citlivým a emotivním znamením, a tak lásce dávají volný průběh. Jsou snadno zranitelní, proto potřebují vnímavého partnera. Od partnera očekávají věrnost a oddanost.